simi994

 

Ce înseamnă până la urmă să nu te simți motivat de bani? Un timp funcționezi la fel ca și ceilalți, crezi că ești motivat de bani, vorbești despre ei, îți stabilești obiective monetare, ești fericit/ă când faci bani și am percepi rate deasupra mediei pentru serviciile tale. Dar poate că pe dinăuntru nu ai simțit niciodată conexiunea cu adevărat.

Este un lucru ciudat să fii în această lume și să nu te simți motivat de bani. Să nu te simți încântat de semnul banilor, de numărarea banilor sau de achiziționarea lucrurilor materiale, așa cum vedem că fac cei mai mulți oameni.

Desigur, nimic din cele de mai sus nu schimbă faptul că banii sunt o realitate cu care noi toți trebuie să ne confruntăm, așa că trebuie să găsim o cale de a îmbrățișa banii. De aceea în primul rând trebuie găsită o altă sursă de motivație, care să generat bani, ca un produs secundar.

Energia banilor indică fluxul; modul în care fluxurile de bani ce intră și ies din viața noastră reflectă modul în care ne aflăm în fluxului de viață și iubire. Ea ne arată când încercăm să controlăm ceea ce se întâmplă cu noi; de exemplu, să deținem bani sau bunuri, sau să ne luăm un loc de muncă doar „pentru bani”. De asemenea, fluxul de bani ne arată atunci când ne încredem că viața ne susține exact așa cum suntem, când suntem generoși în a împărtăși ceea ce avem și ne permitem nouă înșine să primim pe deplin ceea ce este disponibil pentru noi. Fuxul vieții este ceea ce te poate motiva. Vreau să trăiesc în armonie cu viața și tot ce ține de ea, incluzând banii.

Începe aici: Ce să faci când nu te simți motivat de bani?

Banii devin sacri atunci când ne schimbăm impresia despre ei. Când deschidem inimile către propriul nostru adevăr, putem vedea, de asemenea și adevărul despre bani. Iată câteva sugestii:

  1. Încetează să încerci să te simți motivat de bani!

Este o greșeală ușor de făcut atunci când suntem în mod constant bombardați cu mesaje de marketing care ne spun „ori faci mai mulți bani ori ceva nu e în regulă cu tine”. Dacă banii nu funcționează ca și motivație pentru tine, este bine să știi că nu ești singurul/a în această situație.

  1. Identifică comportamentele care nu sunt adevărate pentru tine

Când ești pregătit pentru adevăr, vei începe să vezi toate modurile în care ai adoptat o mentalitate motivată de bani. Sunt atât de multe mesaje insidioase, care ne îndoctrinează într-o cultură bazată pe bani, este ca și cum ar trebui să ne scuturăm și să ne spalăm creierul pentru a putea vedea dacă vrem aceste lucruri cu adevărat sau dacă facem lucrurile doar pentru că așa le-am făcut întotdeauna.

Atunci când examineazi fiecare acțiune pe care o iei, în special pe cele care funcționează pe principiul „pentru că așa se face”, vei vedea, fără îndoială, că vor apărea fisuri.

  1. Învață despre energia numerelor

Numerele, ca orice altceva din lumea aceasta, au o frecvență vibrațională la care ne putem conecta pentru a le înțelege esența. La fel ca numerologie, numerele au o semnificație inerentă, iar când folosim în mod conștient numere – atunci când lucrăm cu bani -, ele ne pot activa într-un mod diferit. Eu folosesc ceea ce numesc „numere sacre” ori de câte ori îmi stabilesc prețurile, îmi fac contabilitatea sau îmi stabilesc scopurile banilor. Această energie mă ajută să am o vedere mai puțin părtinitoare în privința numerelor de pe pagină și să comunic cu esența lor.

  1. Găsește o comunitate care nu se simte motivată de bani

Este o cale pe care o alegi care este total diferită chiar de unele dintre cele mai spirituale, abundente și conștiente afaceri, grupuri și organizații pe care le vezi tot mai frecvent în zilele noastre – din ce în ce mai multe motive pentru a găsi și alte persoane care îți înțeleg modul de abordare a banilor și care doresc să facă afaceri diferit.

  1. Concentrează-te pe fluxul de bani

Fluxul de bani este un concept foarte diferit de modul în care suntem învățați în mod tradițional să gestionăm și să acumulăm banii. Definește abundența, masurată prin ceea ce primim și ce dăm. Când ne uităm la situația noastră materială (de ex. cât de multe datorii avem, venitul nostru versus cheltuielile făcute, valoarea bunurilor materiale neutilizate sau prea puțin utilizate), precum și la starea corpurilor noastre fizice (de ex. distribuția țesutului muscular / gras, bolile noastre, nivelul nostru de energie), începem să vedem cum permitem energiei să curgă spre noi și prin noi, mai ales în cazul în care există o stagnare. Fluxul de bani este pur și simplu o reflectare a fluxului de forță de viață; cu cât permitem mai mult energiei să curgă prin noi și să ne susțină, cu atât mai armonioasă va deveni situația noastră financiară.

Banii sunt aliatul nostru

Chiar dacă pare ciudat, atunci când renunți la ideea că ai nevoie să fii motivat/ă de bani pentru a face bani, vei avea mai mult respect pentru banul în sine.

Când vei înceta să încerci să fii ceea ce nu ești, vei putea vedea că ai tendința de a încerca să faci din bani ceva ce nu erau.

Și, destul de neașteptat, vei fi răsplătit/ă cu mai mulți bani, în timp ce erai ocupat/ă „să nu fii motivat/ă de bani”.

Vom vorbi despre bani și tehnicile spirituale prin care îi poți atrage în viața ta la atelierul pe care îl vom susține cu Școala Iubirii la Yucca Wellness Center pe data de 19 septembrie. Pentru informații și înscrieri vizitează pagina evenimentului.

bike

 

Primeste articolele pe email!

Abonează-te acum și vei fi notificat pe email de fiecare dată când scriu un nou articol!

I agree to have my personal information transfered to Mad Mimi ( more information )

Datele tale sunt confidențiale. Te poți dezabona oricând!

The following two tabs change content below.
Andreea
Scriu despre frumos așa cum îl percep în suflet, iubire, culori, fotografie, artă, muzică, călătorii, sport, yoga și nutriție. Pe scurt despre arta fericirii în prezent. Alături de Bogdan am fondat Școala Iubirii, o comunitate spirituală în cadrul căreia predăm tehnicii prin care oamenii se pot descoperi pe sine, pot învăța să fie fericiți și să trăiască într-o permanentă stare de armonie. Te invit la yoga la noul nostru centru Tummo Reiki în fiecare luni, miercuri și vineri de la ora 19.00 și în taberele spirituale pe care le organizăm. Poți descărca acum și primul volum de Hatha Yoga Ilustrată.