numbers

S-a mai întâmplat vreodată? Te învârți în jur, realizând activitățile zilnice și pentru un motiv oarecare ochii tăi se întâmplă să se uite la ceas la 11:11, 01:11, 04:44 sau la ore similare cu acestea? Pentru cei mai mulți dintre noi acest lucru poate continua zile, săptămâni și poate chiar luni până când începem să ne întrebăm de ce vedemaceleași numere.

Ești un corp, eşti o minte și ești un spirit. Mulți care trăiesc pe Pământ au uitat sau nu au cunoscut niciodată cât de mult control spiritul uman avem. În timp ce pe planul material avem tendința de a experimenta doar fizic, folosind cele cinci simțuri, există mult mai mult de atât în jurul nostru.

În orice moment, o persoană iubită sau un ghid ar putea fi în picioare chiar lângă noi vorbind spiritului nostru. Cu toate că omul nu conștientizează, spiritul va prelucra aceste informații, astfel încât mai târziu mintea subconștientă va descoperi informația în mintea conștientă. Noi, ca fiinţe fizice vom crede că am fost noi cei care am venit cu o idee genială când într-adevăr a fost bunica, un ghid sau foarte posibil, un înger care ne-a dat această idee în minte.

Când vom ajunge foarte blocați în corpul fizic ceea ce face imposibil pentru spiritsă comunice cu mintea conștientă, spiritul nostru va începe să facă lucruri, de exemplu să ne uităm la ceas în același timp, în fiecare zi, până când vom ajunge la un punct unde ego-ul va spune: „Acest lucru este imposibil! Cum se întâmplă acest lucru ?! Nu știu răspunsul la această întrebare!”. Odată ce ego-ul și mintea intelectuală vin la acest punct de a admite că nu știm totul, acest lucru este posibil atunci când spiritul poate fi într-adevăr auzit!

Noi nu putem primi mesajul tare și clar în acel moment, dar va apărea prin vise sau în timpul unui moment de tăcere sau, uneori, vorbind pe chat cu un prieten se va aduce informația la suprafață. Indiferent de modul prin care aceasta vine, ea este o informație care ne poate ajuta în călătoria noastră pământească.

Data viitoare când vezi un număr „magic”, te invit să te oprești doar un moment, să permiți spiritului să trimită mesajul și apoi să comunici un mesaj înapoi la ei, chiar dacă este doar un mesaj de mulțumire pentru vizionarea acestuia. Vei vedea schimbările din viaţa ta sau cel puţin viaţa va părea un pic mai magică!

Primeste articolele pe email!

Abonează-te acum și vei fi notificat pe email de fiecare dată când scriu un nou articol!

I agree to have my personal information transfered to Mad Mimi ( more information )

Datele tale sunt confidențiale. Te poți dezabona oricând!

The following two tabs change content below.
Andreea
Scriu despre frumos așa cum îl percep în suflet, iubire, culori, fotografie, artă, muzică, călătorii, sport, yoga și nutriție. Pe scurt despre arta fericirii în prezent. Alături de Bogdan am fondat Școala Iubirii, o comunitate spirituală în cadrul căreia predăm tehnicii prin care oamenii se pot descoperi pe sine, pot învăța să fie fericiți și să trăiască într-o permanentă stare de armonie. Te invit la yoga la noul nostru centru Tummo Reiki în fiecare luni, miercuri și vineri de la ora 19.00 și în taberele spirituale pe care le organizăm. Poți descărca acum și primul volum de Hatha Yoga Ilustrată.