Pentru orice femeie podoaba capilară ocupă de cele mai multe ori primul loc în lista aspectelor ce țin de frumusețe. Este suficient să ai un păr bogat, plin de volum, eventual și niște bucle că poți ieși din casă și fără machiaj. Însă nu toate suntem înzestrate cu un fir de păr gros, care stă așezat exact așa cum îl și coafezi. Dar ce bine că acum avem soluții la dispoziție pentru a rezolva astfel de probleme și nu orice fel de soluții, ci unele naturale și organice. Dacă în urmă cu ani de zile era la modă permanentul care avea o serie de efecte total dezastruoase la nivelul scalpului, acum putem obține acele bucle wavy cu ajutorul îngrijirii protective organice certificate profesional.

Eu am încercat Digital Curl de la Lissfactor Paris la GWS Organic Beauty Center și pot spune că în sfârșit părul meu are volum și dacă îi fac bucle rezistă o săptămână, ceea ce până acum nu s-ar fi întâmplat. Acest tratament nu oferă doar densificare vizibilă, volum, flexibilitate şi ondulare, dar îl și repară. De obicei îl usuc cu peria și pot să fac și bucle din perie, care și stau sau îl pun pe bigudiuri încălzite. Când nu am timp nici de una nici de alta aplic un produs de la Natulique (Curl Definig) care dă acel efect de wavy și-l usuc cu difuzorul. Deci soluțiile multiple și important e că toate rezistă.

Principala diferenţa între Digital Curl şi un sistem e permanent clasic constă în formă şi textura buclelor. Un permanent clasic evidenţiază buclele atunci când părul este ud, iar efectul dispare după uscare. Digital Curl oferă rezultatul opus: mai multe bucle după uscarea părului. Şi mai important, părul este bine tratat şi textura sa este îmbunătăţită. Toate produsele folosite în acest tratament sunt naturale, deci nu vă agresați cu nimic scalpul sau corpul.

Formula extrem de nutritivă (Colagen, Keratina, Ulei de Nurca) se coordonează cu ingredientele active din soluţia permanent şi pătrund în mod eficient şi puternic în păr, împiedicând umflarea excesivă a acestuia (atât în cazul părului creţ cât şi în cazul celui mai dificil), pentru a asigura o dezvoltare armonioasă şi rapidă a procesului. Derivaţii din lanolina protejează părul de agresiunea cauzată de căldură, iar derivaţii din aminoacizi combinaţi cu aminoacizii existenţi în păr păstrează integritatea firului de păr în timp ce creează onduleuri disciplinate, care îşi păstrează mişcarea.

FotorCreated

Ingredientele NATURALE din Digital Curl sunt:

  • Keratina
  • Unt de Shea – ce conţine antioxidanţi din plante, cum ar fi vitaminele A şi E, precum şi catechine. Vitaminele A şi E protejează celulele de radicalii liberi şi deteriorarea provocată de mediul înconjurător. Esterii acidului cinamic din grăsimea untului de Shea ajuta la prevenirea deteriorării cauzate de radiaţiile ultraviolete.
  • Migdale dulci – ce ajută la echilibrarea nivelului de hidratare din piele, fiind astfel un agent hidratant excepţional, potrivit tuturor tipurilor de păr. Stresul oxidativ constituie principala cauză a deteriorării stratului de colagen. Uleiul de migdale conţine vitamina E, unul dintre cei mai cunsocuti antioxidanţi.
  • Ulei de Jojoba – folosit pentru a stimula creşterea părului. Este un fapt cunoscut că părul secretă sebum, un ulei natural, pentru a vă păstra părul hidratat. Câteodată glandele pot secreta mai mult sebum, acest lucru putând bloca foliculii, rezultând în deteriorarea părului şi căderea acestuia.
  • Ulei de Macadamia – fiecare fir de păr este protejat prin suprapunerea straturilor cuticulare, ajutând la menţinerea hidratării şi prevenirii deteriorării părului. Conform Macadamia Natural Oil, uns iţe despre îngrijirea părului, uleiul din nucă de Macadamia ajuta la prevenirea ruperii părului, prin penetrarea scalpului şi a foliculilor, îmbunătăţind forţa şi elasticitatea părului.

Digital Curl ® este un serviciu disponibil în România exclusiv prin intermediul Academia GWS Organic Beauty Center distribuitor Lissfactor Paris. Informații găsiți pe www.gwsconcept.ro (telefon 031261200).

Vă recomand cu drag să încercați soluțiile lor de îngrijire protectivă profesională, rezultatele sunt mult mai bune decât în cazul produselor clasice, iar avantajul este fără doar și poate neexpunerea la chimicale.

 DSC_0156

Primeste articolele pe email!

Abonează-te acum și vei fi notificat pe email de fiecare dată când scriu un nou articol!

I agree to have my personal information transfered to Mad Mimi ( more information )

Datele tale sunt confidențiale. Te poți dezabona oricând!

The following two tabs change content below.
Andreea
Scriu despre frumos așa cum îl percep în suflet, iubire, culori, fotografie, artă, muzică, călătorii, sport, yoga și nutriție. Pe scurt despre arta fericirii în prezent. Alături de Bogdan am fondat Școala Iubirii, o comunitate spirituală în cadrul căreia predăm tehnicii prin care oamenii se pot descoperi pe sine, pot învăța să fie fericiți și să trăiască într-o permanentă stare de armonie. Te invit la yoga la noul nostru centru Tummo Reiki în fiecare luni, miercuri și vineri de la ora 19.00 și în taberele spirituale pe care le organizăm. Poți descărca acum și primul volum de Hatha Yoga Ilustrată.