stellar-axis-lita-albuquerque-0

Pe 18 decembrie ne-am mutat într-o fereastră energetică de 4 zile între ALINIEREA GALACTICA (18 decembrie) și SOLSTIȚIUL DE IARNĂ (21 decembrie). În plus, de pe 19 decembrie, Mercur se mișcă retrograd în timpul acestei ferestre energetice, amplificandu-i potențialul.

Alinierea Galactica – 18 decembrie 2016

În această generație pe Pământ, în timpul perioadei dintre solstițiul de iarnă și cel de vară experimentăm o aliniere galactică dintre Pământ, Soare și Centrul Galactic în semnul astrologic al Săgetătorului.

Această aliniere exactă în acest an avut loc pe 18 decembrie, după Super Luna de pe 13-14 decembrie. În această energie galactică vom fi timp de 4 zile până la solstițiul de iarnă de pe 21 decembrie.

În acest timp UMANITATEA este poziționată în centrul TRIUNGHIULUI GALACTIC EVOLUȚIONAR –un tetraedru de energie formată de Pământ, Sirius, Alcyone și Centrul Galactic. Acesta ne înconjoară pe fiecare dintre noi, care devenim literalmente cristale lichide mișcătoare. Fiecare celulă din corpul nostru este, prin urmare, scăldată în această rezonanță galactică cu cristale lichide, care, la rândul lor, activează ADN-ul și acordează potențialul nostru energetic.

În acest moment, în fiecare an, această aliniere ne sprijină pas cu pas, atât induvidual, cât și colectiv, și ne ajută să pășim în cea mai grandioasă versiune a viziunii pe care le-am avut vreodată cu noi înșine.

Mercur Retrograd – 19 decembrie 2016

Mercur are nevoie de 88 de zile pentru a face înconjurul Soarelui, în timp ce Pământului îi trebuie 365 de zile, prin urmare, uneori, în timpul tranziției lui Mercur, față de poziția Pământului, acesta pare să facă o mișcare în sens invers în centrul nostru.

Mercur guvernează toate comunicațiile, precum computere, telefoane, călătorii, electronice și comunicații de afaceri sau documentații. Atunci când Mercur se mișcă retrograd și în cavitățile întunecate ale psihicului nostru, acest lucru ar putea anunța o perioadă de neînțelegeri, lipsa de comunicare, calculatoare și electronice care se strică și planuri care nu merg bine.

Pe măsură ce înaintăm spre interior, în noi înșine în timpul ferestrei galactice, Mercur retrograd/energia Pluto adaugă o intensitate-surpriză ferestrei galactice. Acest mix ne împinge să privim adânc cele mai ascunse părți ale noastre – secrete profunde, temeri, frustrări, dureri, judecăți și să realizăm o psihanaliză. Suntem chemați să aruncăm o privire profundă la toate dinamicile din viața noastră și să descoperim căile de iertare, vindecare și vulnerabilitate care sprijină transcendența în potențialul nostru divin și sarcu.

Solstițiul Vară/Iarnă – 21 decembrie 2016

Fereastra energetică de 4 zile se încheie pe 21 decembrie cu Solstițiul: Solstițiul de Vară (emisfera nordică) și Solstițiul de Iarnă (emisfera sudică). Solstițiul de varăal emisferei nordice marchează cea mai lungă zi din an, în timp de Solstițiul de iarnăal emisferei sudice, marchează cea mai scurtă zi din an. Mai verifica o data ca solstitiul de iarna la noi inseamna cea ma iscurta zi.

Din cauza înclinării Pământului, în Solstițiul de pe 21 Decembrie, Cercul Actic va avea 24 de ore de întuneric deoarece soarele nu va răsări  și Antarctica va avea 24 de ore de lumină în care soarele nu va apune deloc.

În emisfera sudică, Solstițiul de iarnă este momentul petrecerii, momentul bucuriei în care îți deschizi inima și arăți lumina și iubirea în marea expirare a băii cosmice.  În emisfera nordica, Solstițiul de iarnă este momentul de reflecție activă, momentul de interiorizare în propria inimă și conectare cu lumina prin baia în iubire, marea inhalare a băii cosmice. Este momentul interiorizare și regenerare pentru pregătirea pentru zilele mai lungi.

Fereastra energetică – cum se lucrează cu energia

În timpul celor 4 zile a ferestrei energetice se recomandă să vă faceți timp în fiecare zi pentru a vă conecta cu Triunghiul Galactic Evolutiv, pentru a vă sprijini permanent în evoluția cătr scopul vieții.

Iată ce trebuie să faceți pentru a vă bucura din plin de energia în aceste zile:

–          În meditație, plasați mâinile în Poziția de rugăciune, în dreptul inimii și concentrați-vă pe ritmul respirației. Prin respirație, sistemul nervos acționează ca un diapazon sau o anetnă care culege semnalele creației, semnalele nu se află numai în ADN, ci și în frecvențele naturii, Pământului, stelelor, planetelor, Galagiilor și Universurilor.

–          Odată ce sistemul nervos este în rezonanță profundă cu câmpul de luptă, conectați-vă apoi cu sinele superior pentru a deveni observatori ai experienței voastre umane în experimentarea fără margini a expresiei câmpului eteric.

–          Permiteți răspunsurilor să inunde conșiința. Nu împingeți pentru a le primi, pur și simplu permiteți-le acestora să vă inconjoare și să devină conștiente la momentul potrivit. Pot fi gânduri, viziuni, imagini, sunete, culori, simboluri și „înțelegerea” poate veni în câteva ore sau zile după meditație.

–          Odată ce ați primit această „înțelegere” sacră, meditați din nou, apoi remodelați sistemul nervos la această stare de existență. Păstrând această viziune de plenitudine, abundență, compasiune și bunătate vă veți reinstrui sistemulnervos pentru a-l antrena la iubirea bazată pe scopul de a transcede durerea, lupta sau greutățile vieții.

–          Căile neurale vor radia în acest nou câmp energetic, care va activa ADN-ul, va schimba funcția motrică, va aduce mintea meoțională/mentală în aliniament cu voi.

Primeste articolele pe email!

Abonează-te acum și vei fi notificat pe email de fiecare dată când scriu un nou articol!

I agree to have my personal information transfered to Mad Mimi ( more information )

Datele tale sunt confidențiale. Te poți dezabona oricând!

The following two tabs change content below.
Andreea
Scriu despre frumos așa cum îl percep în suflet, iubire, culori, fotografie, artă, muzică, călătorii, sport, yoga și nutriție. Pe scurt despre arta fericirii în prezent. Alături de Bogdan am fondat Școala Iubirii, o comunitate spirituală în cadrul căreia predăm tehnicii prin care oamenii se pot descoperi pe sine, pot învăța să fie fericiți și să trăiască într-o permanentă stare de armonie. Te invit la yoga la noul nostru centru Tummo Reiki în fiecare luni, miercuri și vineri de la ora 19.00 și în taberele spirituale pe care le organizăm. Poți descărca acum și primul volum de Hatha Yoga Ilustrată.