Nu știu alții cum sunt, dar mie îmi place să mănânc în oraș. De cele mai multe ori sănătos. Iar când se mai deschide câte-un loc în care salatele, hummusul și ciocolata vegană sunt vedetele meniului, adaugăm și proximitatea față de zona în care mă învârt zi de zi, atunci sigur intră în topul opțiunilor de prânz. Vorbesc despre Sara Green, pe care i-am cunoscut prima dată la un târg și unde degustat o super shaorma – healthy style, cu lipie cu maia MamaPan și tot felul de legume. Ei bine da… și shaorma poate fi sănătoasă!

Revenind acum la a doua vizită faină, organizată alături de 5 fete frumoase, Delia, Alexandra, Oana, Alexandra și Cristina, cu prezența subtilă a Andreei și Cosminei 🙂 toate preocupate de un stil de viață sănătos și cu bloguri în domeniu, sub numele de cod #HealthyBloggersClan am ajuns pe o căldură amețitoare la Sara Green, pe Bdul. Nicolae Caramfil nr 85.

Ne-am răcorit cu o interesantă limonadă – gojiradă după care a început festinul: ciorbiță rădăuțeană cu pleurotus, hummus beirut și cu ciuperci, burrito cu fasole roșie și cartof dulce, sandwich cu tofu… a mai urmat? DAAA… am continuat cu pastele cu sos alb, avocado și roșii, salata de crudități și cea cu spirulină. Și tocmai când am dat să plec și-a făcut intrarea și platoul cu inimioare – ciocolata vegană cu portocale. Totul a fost delicios, preparat simplu, proaspăt și foarte sățios. Nu-mi aduc aminte să mai fi mâncat în acea zi. Însă una peste alta, burrito-ul pentru mine a luat locul întâi, cred că săptămâna aceasta mă înființez din nou și cu Bogdan, că el e fan burriotos.

13606995_1209927025698025_370291302840906877_n

Cred că în plus față de aspectul pur gustativ, la Sara Green veți găsi niște oameni prietenoși, cu zâmbetul pe buze, care vă vor face ziua mai frumoasă. Este așa o atmosferă de flower power în jurul truck-ului Sara Green încât ți-e mai mare dragul să ieși la masă. Așa că nu ratați o porție de sănătate pe fast forward la Sara Green!

Fotografiile mele nu sunt cele mai cele, însă la Alexandra sigur vă veți linge pe degete doar privind.

13710483_734940646649170_3407949412776330873_o

(prima degustare a fost a mea 😛 )

Acest articol a fost primul dintr-o serie inițiată alături de #HealthyBloggersClan prin care ne dorim să testăm și să vă informăm asupra variantelor sănătoase de restaurante pe care le găsiți în București. Există atât de multe variante de preparate sănătoase pe care le puteți încerca încât nici nu vă puteți imagina cât de simplu este să mănânci curat și în același timp foarte bun.

Healthy-Bloggers-Clan-2

 Credit foto: Aromaverde.ro

 

Primeste articolele pe email!

Abonează-te acum și vei fi notificat pe email de fiecare dată când scriu un nou articol!

I agree to have my personal information transfered to Mad Mimi ( more information )

Datele tale sunt confidențiale. Te poți dezabona oricând!

The following two tabs change content below.
Andreea
Scriu despre frumos așa cum îl percep în suflet, iubire, culori, fotografie, artă, muzică, călătorii, sport, yoga și nutriție. Pe scurt despre arta fericirii în prezent. Alături de Bogdan am fondat Școala Iubirii, o comunitate spirituală în cadrul căreia predăm tehnicii prin care oamenii se pot descoperi pe sine, pot învăța să fie fericiți și să trăiască într-o permanentă stare de armonie. Te invit la yoga la noul nostru centru Tummo Reiki în fiecare luni, miercuri și vineri de la ora 19.00 și în taberele spirituale pe care le organizăm. Poți descărca acum și primul volum de Hatha Yoga Ilustrată.