Ai simțit deja efectele Lunii Pline? Poate ceva agitație, nervozitate, lucrurile păreau că nu curg ca de obicei? E vina Lunii Pline, așa cum poate ai mai citit pe blog și în articolele anterioare Luna Plină are capacitatea de a ne expansiona aura și în același timp în aceste momente forțele negative se manifestă cu precădere, așa că ele pot pătrunde mai ușor în structurile noastre subtile, de aici și influențele și stările ușor distorsionate.

Astăzi vom avea Lună Plină în Pești începând cu ora 21:35, de fapt o Super Lună deoarece Luna Plină este mai aproape de Pământ decât în mod normal. Luna Plină reprezintă vârful ciclului lunar și au loc atunci când lumina Soarelui se răsfrânge total pe Lună.

Temele astrologice care guvernează fiecare Lună Plină se pot resimți cu o săptămână înainte de la momentul maxim, iar evenimentele care se petrec acum ne pun de obicei la încercare. Soarele și Luna sunt în opoziție, așa că semnele zodiacale în care se află vor influența aceste teme. Întotdeauna Soarele va fi asociat cu nevoile egoului, întimp ce Luna cu nevoile emoționale.

La fel ca de Lună Nouă și de Lună Plină se pot seta anumite intenții, diferența fiind că de această dată intențiile ar trebui asociate cu detașarea sau cu nevoia de schimbare. Dacă simți că este nevoie să te eliberezi de anumite lucruri, această perioadă e cea mai potrivită. Poți folosi de asemenea Luna Plină ca o perioadă pentru detoxifiere.

Soarele în Fecioară în opoziție cu Luna în Pești

Luna aceasta avem opoziția Soarelui în Fecioară (nevoile Ego-ului) cu Luna în Pești (nevoile emoționale)

Peștii sunt semn de apă, guvernați de Jupiter și Neptun. Fiind ultimul semn din zodiac, este și cel mai sensibil și orientat spiritual. Peștii sunt asociați cu visele, imaginația, abilitățile psihice, subconștientul și spiritul colectiv. Ei au conștiința că sunt una cu totul.

Pe de altă parte, Fecioara este semn de Pământ, guvernată de Mercur. Este analitică, atentă la detalii, organizată. Caută perfecțiunea și știe în fiecare clipă ce are de făcut.

Ambele semne sunt asociate cu servitudinea și vindecarea. Domeniul caracteristic Fecioarei este sănătatea fizică și servitudinea prin multă muncă. La Pești acestea sunt sănătatea spirituală și servitudinea prin sacrificiu.

Jupiter în Conjuncție cu Soarele, Neptun cu Luna

Foarte interesant este că atât Jupiter și Neptun, guvernatorii zodiei Pești se află în opoziție cu Soarele și Luna.

Jupiter este o planetă a expansiunii, a idealurilor înalte, credințelor spirituale și filosofiei. Este asociat și cu exagarerea în anumite privințe. Într-un semn precum Fecioara poate însemna exagerarea cu munca, cu perfecționismul și rătăcirea printre detalii.

Neptun este planeta tărâmurilor spirituale, viselor, subcoștientului și imaginației. Ca și Peștii este asociată cu iluzia, deceăția și escapismul. Neptun în Pești va amplifica temele acestea

Aceste configurații astrologice indică regăsirea noastră în situații în care exagerăm cu munca într-un mod fizic sau analitic și foarte probabil și pierderea în detalii. Astfel, polaritatea între Pești/Neptun ne îndeamnă să ne detașăm, să avem încredere în curgerea lucrurilor și să le abordăm dintr-o perspectivă spirituală. De ce să controlăm totul când oricum totul se află într-o ordine divină? Aceasta este soluția Peștilor vis-a-vis de energia neechilibrată a Fecioarei.

Ce poți face de Lună Plină?

Dacă simți că trebuie să te detașezi de orice din viața ta, acum este momentul oportun. De asemenea poți analiza tot ce ai realizat în luna ce a trecut și să iei măsurile necesare pentru schimbare astfel încât să echilibrezi detaliile din viața spirituală și cele din plan fizic. Gândește-te care sunt acele lucruri care îți pot face viața mai împlinită? Ce trebuie să aduci și la ce trebuie să renunți?

În timpul Lunii Pline și în următoarea săptămână poți începe și un detox, deoarece Peștii guvernează sistemul limfatic. Poți încerca produse pe bază de plante sau poți încerca o dietă raw fără alimente procesate. Neptun și Peștii sunt de asemenea asociați cu glanda pineală așa că poți apela și la câteva tehnici petru a o activa sau decalcifica.

Și nu în ultimul rând încearcă să stai deoparte de adunări mari de oameni întrucât aurele expansionându-se este mult mai ușor să preluăm de la ceilalți energie negativă.

Sursa: Collective-evollution.com

Sursă foto: witchoria.com

Primeste articolele pe email!

Abonează-te acum și vei fi notificat pe email de fiecare dată când scriu un nou articol!

I agree to have my personal information transfered to Mad Mimi ( more information )

Datele tale sunt confidențiale. Te poți dezabona oricând!

The following two tabs change content below.
Andreea
Scriu despre frumos așa cum îl percep în suflet, iubire, culori, fotografie, artă, muzică, călătorii, sport, yoga și nutriție. Pe scurt despre arta fericirii în prezent. Alături de Bogdan am fondat Școala Iubirii, o comunitate spirituală în cadrul căreia predăm tehnicii prin care oamenii se pot descoperi pe sine, pot învăța să fie fericiți și să trăiască într-o permanentă stare de armonie. Te invit la yoga la noul nostru centru Tummo Reiki în fiecare luni, miercuri și vineri de la ora 19.00 și în taberele spirituale pe care le organizăm. Poți descărca acum și primul volum de Hatha Yoga Ilustrată.