Am stat eu și m-am gândit și dacă ar fi să fac câte un articol diferit cu toate lucrurile care îmi plac într-o zi, nopțile s-ar transforma în zile și orele mele de somn de bebeluș s-ar duce pe apa sâmbetei. Așa că n-ar fi mai bine o temă centrală cu “Andreea azi iubește”… 🙂

Surf-ul, pentru care îmi mai acord un an maxim perioadă de învățare până ce ajunge pe o insulă frumoasă, printre valuri. Până atunci o să visez la cele mai frumoase costume pe care le-am găsit azi de la Kassia. Este brandul unei sirene surfer, care combină estetica cu funcționalitatea. O floricică pentru un logo frumos tare. Trebuie să dai de săgetuță să vezi pozele.

Cea mai cea frumoasă vibrație de azi de la Shura, draga de ea, că numai versuri frumoase scrie. Cum ar fi să fim transparenți pentru câteva secunde și să se vadă energiile ce pornesc din inimă și ne leagă? Aproape că îmi place la fel de mult ca și Touch.

Un prea frumos restaurant în Washington D.C. așa cu multă viață și culoare. Se numește China Chilcano by José Andrés și înglobează bucătăria și cultura peruană, chineză și japoneză. Realizat de Capella Garcia Arquitectura. Poze tot pe săgetuță cu click.

Un scurtmetraj despre India, aici îmi las un răgaz mai mare până să ajung 🙂

ALBAN ENDLOS – UMDA (A journey through India in 4 Minutes, colorgraded on a used VHS) from David Aufdembrinke on Vimeo.

Niște Aurore Boreale prefabricate. Da, da, o să vă văd eu și live, dar până atunci merg și proiecțiile aurorei și ale mele cu mine văzându-le. Frumoasă-i limba română de jucat în cuvinte. Avem mai jos opera designer-ului danez Daan Roosegaarde –  Waterlicht, din 25 februarie deasupra râului Ijssel, care a folosit tehnologia LED pentru a reproduce efectul aurorelor.

Primeste articolele pe email!

Abonează-te acum și vei fi notificat pe email de fiecare dată când scriu un nou articol!

I agree to have my personal information transfered to Mad Mimi ( more information )

Datele tale sunt confidențiale. Te poți dezabona oricând!

The following two tabs change content below.
Andreea
Scriu despre frumos așa cum îl percep în suflet, iubire, culori, fotografie, artă, muzică, călătorii, sport, yoga și nutriție. Pe scurt despre arta fericirii în prezent. Alături de Bogdan am fondat Școala Iubirii, o comunitate spirituală în cadrul căreia predăm tehnicii prin care oamenii se pot descoperi pe sine, pot învăța să fie fericiți și să trăiască într-o permanentă stare de armonie. Te invit la yoga la noul nostru centru Tummo Reiki în fiecare luni, miercuri și vineri de la ora 19.00 și în taberele spirituale pe care le organizăm. Poți descărca acum și primul volum de Hatha Yoga Ilustrată.