banner-bmse-pentru-fb-patrat-v1

Începând de vineri, 19 Februarie, in București, la Sala Palatului, se deschide expoziția Body Mind Spirit EXPO, evenimentul anului in materie de dezvoltare persoanală, sănătate și frumusețe.

Vino pe 19,20 și 21 Februarie la Sala Palatului din București să celebrăm împreună sănătatea pe toate cele trei planuri: corp, minte și spirit în trei zile pline de armonie si optimism.

Rita Mureșan te așteaptă Vineri,19 Februarie la conferinta “Terapia cu îngeri, Anul 2016, anul schimbărilor”

Camelia Pătrășcanu suține Sâmbătă, 20 Februarie, în cadrul Body Mind Spirit EXPO, conferința “Destinul alternativ”.

Oreste Teodorescu și Doru Bem te invită Duminică, 21 Februarie, în ultima zi a expoziției să asiști la conferința “Omul nemuririi și Sensurile Vieții”.

Descoperă acum toate temele conferințelor gratuite de la Body Mind Spirit, susținute de speakeri de înalt prestigiu, consultând programul disponibil pe site-ul expozitie, unde continuă înscrierile gratuite pentru participarea la workshop-uri.

Alimente bio, produse de îngrijire, cure naturiste, puterea de vindecare a plantelor, suplimente alimentare naturale, cure de detoxifiere, cărți spirituale și dedicate dezvoltării pesonale, uleiuri presate la rece, terapii complementare, cosmetice naturale, produse apicole, dulciuri bio, pietre și cristale terapeutice, muzică de relaxare și multe altele te așteaptă să le descoperi doar la Body Mind Spirit EXPO.

Profită timp de trei zile de ofertele, promoțiile și concursurile organizate de expozanții acestei ediții exclusiv pe perioada evenimentului și relazeaza-te în cadrul expoziției asistând la demonstații, workshop-uri, momente artistce și conferințe.

Nu pierde nici concursul organizat pe pagina oficială de facebook a evenimentului, care iți poate aduce un voucher de cumpărături în cadrul expoziției: facebook.com/bodymindspiritexpo.ro

Programul expozițional, programul conferințelor si al momentelor artistice precum si alte informații utile sunt disponibile pe site-ul expoziției www.bmse.ro

In weekendul 19-21 Februarie Bucureștiul devine capitala stării de bine,nu pierde ocazia de a te desprinde de ritmul cotidian alert și obositor pentru trei zile in care cuvântul de ordine este relaxarea.

Duminică, 21 Febuarie, începând cu ora 13.30 inițiere gratuită în Reiki

Vrei să practici o nouă terapie complementară prin care să aduci sănătate și lumină în corpul tău? Reiki este o tehnică japoneză, complet noninvazivă, de vindecare cu mâinile aplicate pe corp, foarte sigură, plăcută, neagresivă și care utilizează energia pentru a trata dureri fizice fără să apeleze la apăsare, manipulare sau masaj.

Alături de Bogdan vom oferi gratuit inițierea în Reiki, gradul I, de la 13.30, în sala B. Peste 150 de persoane au participat la inițierea în Reiki în octombrie, la ultima ediție Body Mind Spirit Festival. Vezi înregistrarea pe canalul nostru de Youtube.

Citește mai multe despre Reiki și beneficiile sale pe site-ul nostru și vezi testimonialul unui participant după inițiere.

Înscrie-te la inițierea în Reiki gratuit apăsând pe butonul de mai jos.

Înscrie-te la conferință!

 

initiere-reiki

Primeste articolele pe email!

Abonează-te acum și vei fi notificat pe email de fiecare dată când scriu un nou articol!

I agree to have my personal information transfered to Mad Mimi ( more information )

Datele tale sunt confidențiale. Te poți dezabona oricând!

The following two tabs change content below.
Andreea
Scriu despre frumos așa cum îl percep în suflet, iubire, culori, fotografie, artă, muzică, călătorii, sport, yoga și nutriție. Pe scurt despre arta fericirii în prezent. Alături de Bogdan am fondat Școala Iubirii, o comunitate spirituală în cadrul căreia predăm tehnicii prin care oamenii se pot descoperi pe sine, pot învăța să fie fericiți și să trăiască într-o permanentă stare de armonie. Te invit la yoga la noul nostru centru Tummo Reiki în fiecare luni, miercuri și vineri de la ora 19.00 și în taberele spirituale pe care le organizăm. Poți descărca acum și primul volum de Hatha Yoga Ilustrată.