group of young females practicing yoga on the seaside during the sunris

Te-ai întrebat vreodată dacă yoga te poate ajuta să-ți subțiezi talia și să reduci grăsimea de pe abdomen? Multe persoane încă se întreabă acest lucru.

Yoga este o modalitate excelentă de a schimba lucrurile, de a tonifia întregul corp și de a pierde în greutate. Dacă ești în căutarea unor exerciții care se concentrează pe talie, chiar mai bine! Yoga este modalitatea perfectă de a da câteva kilograme jos. Obiectivul original al yoga nu este slăbitul, îl putem mai degrabă considera un efect colateral.

Uite câteva ponturi cu care poți folosi yoga să arzi grăsimea de pe abdomen și să-ți modelezi talia.

  1. Adoptă un stil de viață sănătos

Yoga este mai mult decât pozițiile statice pe care le faci la curs, cunoscute sub numele de asane. Yoga cuprinde mult mai mult decât practica fizică. Yoga te inspiră să practici un stil de viață general mai sănătos, unul axat pe a deveni o versiune mai bună a ta.

Dacă obținerea unei talii de invidiat și reducerea grăsimii abdominale fac parte din asta, yoga poate fi un mare ajutor!

  1. Găsește cursul potrivit ție

Poți încerca câteva cursuri de yoga cu ritm rapid, poate o Yoga Power sau ceva cu flux intens. Aceste tipuri de clase sunt minunate pentru că acestea includ cardio și te fac să transpiri foarte mult. Să nu îți fie frică să experimentezi diferite clase și profesori și concentrează-te asupra găsirii unei căi care te va ajuta să îți pui inima în mișcare.

  1. Încordează abdomenul

Ok, este posibil să fi auzit peste tot  acest sfat, dar pe bună dreptate! Cea mai bună parte este că este foarte ușor!

În timpul fiecărei clase de yoga, continuă să tragi burta spre coloana vertebrală. Angrenarea mijlocului în fiecare poziție te va ajuta să ai mușchi mai puternici și să reduci grasimea de pe abdomen. Chiar dacă uiți, profesorul tău va da fără îndoială acest indiciu în timpul orelor.

Alte poziții pe care ai putea să le încerci pentru a reduce grăsimea de pe abdomen sunt următoarele:

Poziția bărcuței

Screenshot_4

Rămâi în această poziție pentru trei sau cinci respirații. Coboară apoi corpul cu picioarele chiar deasupra solului.

Inspiră adânc înainte de a reveni la poziția bărcuță. De 3-4 ori pe săptămână, vei diminua vizibil dimensiunile din talie.

Poziția podul

Screenshot_3

Așază-te în poziție cu abdomenul încordat. Coboară încet bazinul și atinge podeaua înainte de a ridica din nou șoldurile. Aceasta este o rundă.

Fă aproximativ 10-15 runde, fiecare cu câte 3-5 respirații.

Practicând acest pod dinamic vei dobândi un abdomen de invidiat,  ca să nu mai vorbim că este o modalitate amuzantă de a diversifica practica.

Poziții de echilibru

Screenshot_2

Un abdomen puternic este esențial pentru echilibrarea pozițiilor. Cea mai bună parte este că, cu cât practicați mai multe poziții de echilibru, cu atât mai puternic va fi abdomenul. Știm cu toții că un abdomen puternic înseamnă și un abdomen frumos.

Yoga şi meditaţia te ajută să rămâi în echilibru cu tine şi să găseşti cea mai potrivită abordare pentru o viaţă cât mai armonioasă. ScoalaIubirii.ro te aşteaptă cu sfaturi şi secrete, în sesiunile de yoga sau reiki de luni, miercuri şi vineri de la 19.30.

În iunie ne vom revedea la între 16-18 iunie, o tabără de meditaţie în tăcere, timp în care vei avea la dispoziţie 3 zile pentru a învăţa această artă. Citeşte mai multe despre retreatul nostru pe site. Până pe 6 iunie ai early bird discount de 10%.

 Screenshot_1

Primeste articolele pe email!

Abonează-te acum și vei fi notificat pe email de fiecare dată când scriu un nou articol!

I agree to have my personal information transfered to Mad Mimi ( more information )

Datele tale sunt confidențiale. Te poți dezabona oricând!

The following two tabs change content below.
Andreea
Scriu despre frumos așa cum îl percep în suflet, iubire, culori, fotografie, artă, muzică, călătorii, sport, yoga și nutriție. Pe scurt despre arta fericirii în prezent. Alături de Bogdan am fondat Școala Iubirii, o comunitate spirituală în cadrul căreia predăm tehnicii prin care oamenii se pot descoperi pe sine, pot învăța să fie fericiți și să trăiască într-o permanentă stare de armonie. Te invit la yoga la noul nostru centru Tummo Reiki în fiecare luni, miercuri și vineri de la ora 19.00 și în taberele spirituale pe care le organizăm. Poți descărca acum și primul volum de Hatha Yoga Ilustrată.