Brian_and_Anna-Maria_Clement_workshop_FB_cover

Pentru al doilea an consecutiv DO GOOD ACADEMY reușeste să aducă în România speakeri internaționali care promovează beneficiile unui regim alimentar echilibrat și adoptarea unui stil de viață sănătos. Așa că sunt mai mult decât încântată ca în acest an să particip la conferința susținută de Brian Clement și soția sa despre stilul de viață Hipocrates.

Evenimentul va avea loc în data de 13 martie, iar guest speaker va fi BRIAN CLEMENT, Directorul Hippocrates Health Institute, care va susține conferinţa „Stilul de viață Hipocrates” și workshop-ul “Tehnici pentru transformări rapide – Prevenirea și tratarea afecțiunilor”, la Hotelul Caro din București.

HIPPOCRATES HEALTH INSTITUTE are o vechime de 60 de ani şi este unul dintre cele mai cunoscute centre de vindecare prin terapii alternative şi nutriţie. Institutul a făcut sute de studii şi observaţii referitoare la modul în care mâncarea contribuie la menţinerea unei vieţi sănătoase şi la vindecarea sau ameliorarea multor afecţiuni.

CONFERINȚA “Stilul de viata Hipocrates” este GRATUITĂ și va avea urmatoarele teme:

  • Obținerea de informații clare despre enzime, alimente vii, anti-oxidanți
  • Cum se poate îmbunătăți nivelul de energiei, echilibrul emoțional și mental

Brian Clement va aprofunda subiecte legate de prevenirea îmbătrânirii şi vindecarea bolilor, având o sesiune extinsă de intrebări și răspunsuri.

În continuarea acesteia Brian Clemenent va susține WORKSHOP-ul “Tehnici pentru transformări rapide – Prevenirea și tratarea afecțiunilor”, care va dura trei ore, în timpul căruia va furniza informații despre cum se pot preveni afecțiunile, despre tehnici pentru prelungirea vieții sau tehnici de vindecare utile ce pot fi realizate în propriul cămin (inclusiv pentru provocări precum tăieturi, arsuri, infecții, probleme cu vederea, albire prematură și multe altele).

Workshop-ul se adresează atât profesioniştilor (medici, terapeuţi, nutriţionişti), cât şi persoanelor cu diverse afecţiuni şi boli cronice, deschise spre aflarea informaţiilor despre metode alternative de tratament. Costul workshop-ului este de 160 RON, însă dacă vă înscrieți la concursul de pe Facebook aveți șansa să câștigați o invitație gratuită.

BRIAN CLEMENT promovează de peste trei decenii promovează stilul de viaţă sănătos la nivel internațional. Este directorul renumitului Hippocrates Health Institute, din West Palm Beach, Florida și a scris peste 20 de cărți, cu teme dedicate sănătății, spiritualității și vindecării naturale. Brian Clement și echipa sa au pus bazele Programului Life Transformation bazat pe cercetări clinice și de instruire în domeniul prevenirii bolilor, asigurand baza tratamentelor progresive de ultimă generație și a programelor de întreținere și recuperare a sănătății.

ANNA MARIA GHANS CLEMENT este co-Director al Hippocrates Health Institute. Aceasta este autoarea mai multor cărți ce au drept tematică aplicarea metodelor de sănătate naturală în îngrijirea familiei și a copiilor. Anna Maria Clement susţine prelegeri în stilul său unic peste tot în lume, având o abordare realistă şi raţională atunci când predă metodele practice pe care oamenii le pot include cu ușurință în propriile vieți.

Primeste articolele pe email!

Abonează-te acum și vei fi notificat pe email de fiecare dată când scriu un nou articol!

I agree to have my personal information transfered to Mad Mimi ( more information )

Datele tale sunt confidențiale. Te poți dezabona oricând!

The following two tabs change content below.
Andreea
Scriu despre frumos așa cum îl percep în suflet, iubire, culori, fotografie, artă, muzică, călătorii, sport, yoga și nutriție. Pe scurt despre arta fericirii în prezent. Alături de Bogdan am fondat Școala Iubirii, o comunitate spirituală în cadrul căreia predăm tehnicii prin care oamenii se pot descoperi pe sine, pot învăța să fie fericiți și să trăiască într-o permanentă stare de armonie. Te invit la yoga la noul nostru centru Tummo Reiki în fiecare luni, miercuri și vineri de la ora 19.00 și în taberele spirituale pe care le organizăm. Poți descărca acum și primul volum de Hatha Yoga Ilustrată.