Screenshot_2

Şamanismul este o practică care permite practicantului să atingă stări modificate de conştiinţă pentru a percepe şi a interacţiona cu lumea spirituală şi a canaliza energiile transcendentale din această lume.

Şamanii nu sunt vrăjitori, sunt bărbaţi şi femei care pot ajunge în stări de conştiinţă superioară şi sunt capabili să perceapă şi să comunice în moduri care nu sunt posibile în condiţii normale.

Printr-o instruire temeinică, şamanii sunt capabili să conducă conştiinţa înalta în timpul separării corpului fizic şi să facă călătorii în lumea interioară, care nu sunt afectate de timp.

Potrivit şamanilor, există 3 cauze principale pentru apariţia bolilor. În opinia lor, există aceste cauze clasice ale bolilor, care, fără îndoială, nu sunt bacteriile, microbii sau viruşii, ci mai degrabă stările interne.

  1. Lipsa de armonie/Dezechilibrul

Prima cauză este dezechilibrul, care apare atunci când bărbaţii pierd o relaţie importantă pentru ei sau când sunt lipsiţi de sentimentul de apartenenţă. De exemplu, dezechilibrul apare când, pentru un cuplu în vârstă, dintr-o dată unul dintre ei moare.

Se întâmplă adesea ca într-un an şi jumătate, celălalt să se îmbolnăvească de o boală gravă, cum este cancerul şi să moară. Dezechilibrul produce o scădere a puterii personale care, la rândul său, te face vulnerabil la boli.

  1. Frica

A doua cauză este teama. O persoană care are o teamă cronică este vulnerabilă la boli, deoarece teama diminuează capacitatea de operare a sistemului imunitar.

Teama de sine nu este un lucru rău. Slăbiciunea de a folosi frica în favoarea ta şi tendinţa de a fi dominat de aceasta sunt adevăratele probleme aici. Teama te ajută să te protejezi de pericole, dar prea multă teamă va deveni ea însăşi un pericol pentru tine.

  1. Pierderea sufletului

A treia cauza principală este pierderea sufletului. Din punct de vedere şamanic, pierderea sufletului este diagnosticul cel mai grav, este cauza celor mai importante boli şi decese premature. Cu toate acestea, în tratatele de medicină tradiţională nu există nicio referire la acest aspect.

Pierderea sufletului implică o ranire gravă a inimii interioare a unei persoane, esenţa ei interioară. De obicei, rana este rezultatul fragmentarii esenţei sale.

Cea mai importantă soluţie pentru a vă proteja de cele 3 cauze principale constă în găsirea echilibrului, curajului și propriului adevăr.

În conformitate cu tradiţia şamanică, vindecarea pentru „pierderea sufletului” are loc în etape.

Yoga şi meditaţia te ajuta să rămâi în echilibru cu tine şi să găseşti cea mai potrivită abordare pentru o viaţă cât mai armonioasă. ScoalaIubirii.ro te aşteaptă cu sfaturi şi secrete, în sesiunile de yoga sau reiki de luni, miercuri şi vineri de la 19.30.

În iunie ne vom revedea  între 16-18 iunie, la o  tabără de meditaţie în tăcere, timp în care vei avea la dispoziţie 3 zile pentru a învăţa această artă. Citeşte mai multe despre retreatul nostru pe site. Până pe 5 iunie ai early bird discount de 10%.

^D8F3962958C44AFA3F7B8CD5452CC7872AED9A3E904AF79A6A^pimgpsh_fullsize_distr

 

Primeste articolele pe email!

Abonează-te acum și vei fi notificat pe email de fiecare dată când scriu un nou articol!

I agree to have my personal information transfered to Mad Mimi ( more information )

Datele tale sunt confidențiale. Te poți dezabona oricând!

The following two tabs change content below.
Andreea
Scriu despre frumos așa cum îl percep în suflet, iubire, culori, fotografie, artă, muzică, călătorii, sport, yoga și nutriție. Pe scurt despre arta fericirii în prezent. Alături de Bogdan am fondat Școala Iubirii, o comunitate spirituală în cadrul căreia predăm tehnicii prin care oamenii se pot descoperi pe sine, pot învăța să fie fericiți și să trăiască într-o permanentă stare de armonie. Te invit la yoga la noul nostru centru Tummo Reiki în fiecare luni, miercuri și vineri de la ora 19.00 și în taberele spirituale pe care le organizăm. Poți descărca acum și primul volum de Hatha Yoga Ilustrată.