sdfsdg

Pentru cei mai mulţi dintre noi, îngrijorarea este o parte din viaţă. Ne îngrijorăm cu privire la bani, familie, cegândesc ceilalți despre noi, sănătate. Cercetătorii au arătat că grijile despre sănătate nu fac decât să o înrăutăţească, iar ipoteza se poate aplica și asupra celorlalte aspecte. Un lucru e cert: îngrijorarea nu aduce niciun beneficiu.

Nu vorbesc despre eliminarea totală a grijii din viaţa noastră, pentru că e o parte naturală a fiinţei umane, dar o să vă arăt cum să o diminuaţi cu un simplu exerciţiu.

Exerciţiul durează 4 minute şi e prezentat în clipul de mai jos numit Un ghid pentru îngrijorare.

Puterea umorului

Umorul este o tehnică puternică prin care poţi lua cel mai serios subiect precum îngrijorarea sau anxietatea şi îl poţi transforma într-o situaţie cu care toţi ne confruntăm şi pe baza căreia putem râde.

Bineînţeles că există provocări în viaţă pe care umorul nu le poate rezolva, dar în lupta cu anxietatea şi grijile recomand crearea unei liste cu cele mai amuzante momente din viaţa ta.

Nu contează cât de dărâmat te simţi, cu toţii avem acele momente în memoria noastră din cauza cărora am râs foarte puternic. Având o astfel de listă a acelor momente te poate ajuta să treci mai uşor peste problema curentă.

Recitirea acelor întâmplări într-o perioadă complicată, nu va avea acelaşi impact că la momentul respectiv, dar îţi va aminti cele mai bune clipe din viaţa ta.

Fă-o pentru tine

E important să nu uiţi că cea mai bună motivaţie de a trece peste griji eşti chiar tu.

Aşa cum video-ul menţionează, ceilalţi sunt prea concentraţi cu propriile provocări pentru a depune energie pentru ale tale. Aşa că în loc să te preocupi de cum te văd ceilalţi, concentrează-te asupra a ceea ce îngrijorarea te opreşte să faci sau să fii.

Alege să te eliberezi de grij, nu pentru a ignora o experienţă neplăcută, dar pentru a beneficia de libertatea de care meriţi.

Primeste articolele pe email!

Abonează-te acum și vei fi notificat pe email de fiecare dată când scriu un nou articol!

I agree to have my personal information transfered to Mad Mimi ( more information )

Datele tale sunt confidențiale. Te poți dezabona oricând!

The following two tabs change content below.
Andreea
Scriu despre frumos așa cum îl percep în suflet, iubire, culori, fotografie, artă, muzică, călătorii, sport, yoga și nutriție. Pe scurt despre arta fericirii în prezent. Alături de Bogdan am fondat Școala Iubirii, o comunitate spirituală în cadrul căreia predăm tehnicii prin care oamenii se pot descoperi pe sine, pot învăța să fie fericiți și să trăiască într-o permanentă stare de armonie. Te invit la yoga la noul nostru centru Tummo Reiki în fiecare luni, miercuri și vineri de la ora 19.00 și în taberele spirituale pe care le organizăm. Poți descărca acum și primul volum de Hatha Yoga Ilustrată.