o-airplane-yoga-facebook

Există o serie întreagă de moduri pentru a medita în vederea înlăturării factorilor de stres din timpul călătoriilor aeriene. Apropierea prea mare față de vecinul de lângă, cabine infestate cu germeni, sunetele ciudate și plânsetele copiilor fac ca o călătorie cu avionul să nu fie exact ceea ce pentru mulți ar însemna o experiență meditativă. Dar, există o concepție greșită comună cum că meditația înseamnă să stai cu picioarele încrucișate pe podea, într-o stare de gândire

Adaptarea la toți factorii care te irită – o gândire puternică sau o lungă întârziere – poate fi un exercițiu de meditație. Chiar mai bine, tendința generală în curs de dezvoltare de inițiative în timpul zborului este faptul că liniile aeriene, devin din ce în ce mai sofisticate atunci când vine vorba de catering la nevoile emoționale ale unui pasager, se deplasează dincolo de elementele funcționale, cum ar fi de divertisment în timpul zborului, pentru a crea o experiență care le diferențiază de competiție.

În timp ce unele companii aeriene au oferit ghiduri de meditație în timpul zborului începând cu anul 2011; altele descoperă noi teritorii în spațiu. Pasagerii vor avea câte un set de căști care le-ar putea crea un mini-univers liniștit prin puncte de interes, sunete și miros. Între timp, Boeing vrea să proiecteze imagini pentru calmare care mimează timpul petrecut în avion pentru a ajuta pasagerii să se relaxeze, să doarmă mai bine și se bucure de priveliștea virtuală.

Începe înainte de a-ți găsi locul

O experiență meditativă în zbor începe cu mult înainte de a ajunge la locul tău și multe aeroporturi au camere de meditație pentru acest scop. Ia camera de reflecție Berman la Aeroportul Internaţional din San Francisco (SFO) terminalul internațional sau camera de yoga în terminalul 3. Apoi, chiar dacă ești stresat, este important să ajuți alţi pasageri cu bagajele, să le zâmbești colegilor de scaun și să fii amabil cu însoțitorii de zbor. Vei fi uimit de ceea ce un pic de bunătate conștientă poate face în ceea ce privește starea ta interioară, precum și păstrarea calmului celor din jur.

Respiră corect

O tehnică de respirație simplă concepută pentru a calma răspunsul natural de stres al corpului și pentru a te scuti de gânduri negative, poate fi propria formă de meditație: Inspiră numărând până la patru (stomacul ar trebui să se extindă), apoi expiră numărând până la opt (stomacul se contractă). Fă acest lucru timp de trei minute, iar în momentul în care ajungi la capătul inspirației/expirației rămâi în retentive pe plin, respectiv pe vid încă două secunde. Se repetă acest lucru de fiecare dată când începe să se simtă stresul sau lasă-l să te conducă într-o meditație mai profundă.

Utilizează o aplicație

Aplicațiile de meditațiete ajută să te concentrezi și să te eliberezi de un anumit nivel de responsabilitate datorită prezenței unui ghid. Acestea sunt o bună opțiune dacă ești novice în meditație: Conectează-te, închide ochii și imaginează-ți că ești într-un mediu plăcut. Avem o grămădă de meditații ghidate pe pagina noastră de Youtube Școala Iubirii.

Alege metode de divertisment în timpul zborului, de asemenea. Virgin America oferă filme de meditație care ajută la calmarea pasagerilor și la odihnirea lor, în timp ce British Airways are un canal plin de exerciții scurte de meditație scurte.

Alege metoda clasică

Nu uita: Nu există o anumită modalitate de a medita. Și, în timp ce aplicațiile pot fi de ajutor pentru a intra într-o stare de spirit mai calmă dintr-o situație stresantă, nu ai nevoie întotdeauna de aceasta pentru a-ți găsi zen-ul. De fapt, meditația nu trebuie să fie ceva ce cred ceilalți. Lectuarea unei cărți noi, tricotatul sau rezolvarea unei integrame sunt activități de meditație pe care mulți dintre noi le realizează în timpul zborului.

 

 

Primeste articolele pe email!

Abonează-te acum și vei fi notificat pe email de fiecare dată când scriu un nou articol!

I agree to have my personal information transfered to Mad Mimi ( more information )

Datele tale sunt confidențiale. Te poți dezabona oricând!

The following two tabs change content below.
Andreea
Scriu despre frumos așa cum îl percep în suflet, iubire, culori, fotografie, artă, muzică, călătorii, sport, yoga și nutriție. Pe scurt despre arta fericirii în prezent. Alături de Bogdan am fondat Școala Iubirii, o comunitate spirituală în cadrul căreia predăm tehnicii prin care oamenii se pot descoperi pe sine, pot învăța să fie fericiți și să trăiască într-o permanentă stare de armonie. Te invit la yoga la noul nostru centru Tummo Reiki în fiecare luni, miercuri și vineri de la ora 19.00 și în taberele spirituale pe care le organizăm. Poți descărca acum și primul volum de Hatha Yoga Ilustrată.