Simți că s-a produs o modificare în viața ta?

Jupiter tocmai și-a schimbat cursul și a intrat în Scorpion până pe 8 Noiembrie 2018. Această planetă are un ciclu de 12 ani, ceea ce înseamnă că petrece aproximativ un an în fiecare semn zodiacal. Astfel, fiecare trecere de la un semn la altul reprezintă un eveniment astrologic foarte important.

Poate că deja ai simțit o schimbare în vreo zonă a vieții tale. Când Jupiter își schimbă poziția în următorul semn, trece dintr-o casă în alta a diagramei tale natale. Spre exemplu, dacă ai ascendent în Balanță, Jupiter s-a mutat din prima ta casă în cea de a doua, iar dacă ai ascendet în Scorpion, Jupiter este acum de la a12a ta casă, în prima. Astfel, energia lui Jupiter va activa o nouă latură a vieții tale.

Din 10 octombrie 2017 până pe 8 noiembrie 2018, Jupiter coboară în apele spirituale și senzuale ale Scorpionului. Acest lucru poate declanșa o revoluție – o revoluție sexuală.

Reevualuarea puterii și a controlului

Dacă până de curând, când Jupiter era în semnul Balanței, voiam ca totul să fie corect și democratic, de acum încolo se va pune accent pe puterea sexuală, financiară, într-un cuvânt pe puterea absolută.

Desigur, există o expresie potrivit căreia puterea absolută „corupe tot”. Astfel, cei de la putere își pot întări mult mai ușor forțele în această perioadă. Însă, Jupiter este o influență puternică, așa că în ​​jocul de putere ar putea exista două noi forme de exercitare: adevărul și autenticitatea. Pro tip: Fii propriul tău guru.

Reforma financiară

În această perioadă, Jupiter îi face pe oameni mult mai deschiși în a-și asuma riscurile unei investiții. Atenție: Jupiter poate, de asemenea, să sporească peste măsură încrederea în propriile decizii. Așa că nu te aventura prea tare!

Scorpionul guvernează societățile mixte, activele comune și banii celorlalți, astfel, moștenirile, redevențele, comisioanele, datoriile și proprietățile vor deveni subiecte de interes. Este o perioadă excelentă pentru a face economii. Scorpionul guvernează, de asemenea,  bunurile imobiliare, deci acest ciclu ar putea fi un avantaj pentru piața imobiliară.

Eliberarea sexuală

Dezinvoltul Jupiter și liniștitul Scorpion nu fac o echipă prea bună printre așternuturi, dar discuțiile lor pot fi cu adevărat picante. Este o etapă prielnică să îți descoperi propria latură sexuală și să îți dezvolți inteligența erotică. Încearcă să înveți „OM” (meditația orgasmică), găsește-ți „partea erotică” sau perfecționează-ți arta „seducției sacre”. Cărțile despre dezvoltare sexuală îți poate oferi, de asemenea, o perspectivă mai profundă asupra propriilor dorințe carnale, deoarece Scorpionul guvernează și psihicul. Jupiter este sălbatic, dar și vibrant, iar acest ciclu ar putea oferi o mai mare implicare în relația intimă.

Reevaluarea monogamiei?

Scorpionul este cunoscut pentru gelozia și posesivitatea de care dă dovadă, în timp ce libertinul Jupiter este total opus. Aceste energii sunt un amestec dubios care ar putea duce la explorări interesante și dezbateri filosofice. Unde este linia dintre angajament și proprietate – și cum ne menținem libertatea într-un angajament permanent?

Cu Jupiter în Scorpion, vom explora modul în care putem merge mai în profunzimea unei relații. Chiar dacă te întâlneși cu mai multe peroane, acest ciclu indică o întoarcere la o mai mare intimitate. Te-ai putea documenta despre conceptul de “compersiune”, care este, în principiu, partea opusă a geloziei: sentimentele pozitive pe care le obții dintr-o prietenie, din colaborări creative și relații. „Nici o judecată – doar confidențialitate!”, ne spune Scorpionul!

Dependeță și rezolvări

Scorpionul ne impulsionează să trăim viața la limită. Așa că ai grijă la vicii și obsesii întrucât, pericolul se poate afla oriunde. Dacă vă luptați cu un viciu, Jupiter în Scorpion cere o abordare de tipul „totul sau nimic”. Problemele de sănătate mintală ar putea cere mai multă atenție și înțelegere pe peroada acestui ciclu. Sperăm că Jupiter, având un aer spiritual va aduce mai multă conștientizare asupra acestor lupte.

Noi perspective despre moarte și viața de apoi

Jupiter în misteriosul Scorpion ne atrage interesul pentru viața paranormală, moarte și tărâmul ezoteric. Ne vom lovi de întrebări precum „Cine sunt eu dincolo de corp?”. În timp ce trupurile noastre sunt finite, atomii și energia nu mor niciodată, astfel încât prezența eternă a „sufletului” poate primi acum un sprijin științific mai profund. Poate că vom trece dincolo de senzaționalul „vânător de fantome” și de stereotipurile filmelor de groază și vom obține o înțelegere mai profundă a vieții după moarte.

Indiferent de manifestările din timpul acestui tranzit – Jupiter în Scorpion – (la nivel global sau personal), de un singur lucru fii sigură: va fi altceva decât o rutină. E timpul să privești lucrurile dincolo de ce reprezintă ele în plan fizic!

Primeste articolele pe email!

Abonează-te acum și vei fi notificat pe email de fiecare dată când scriu un nou articol!

I agree to have my personal information transfered to Mad Mimi ( more information )

Datele tale sunt confidențiale. Te poți dezabona oricând!

The following two tabs change content below.
Andreea
Scriu despre frumos așa cum îl percep în suflet, iubire, culori, fotografie, artă, muzică, călătorii, sport, yoga și nutriție. Pe scurt despre arta fericirii în prezent. Alături de Bogdan am fondat Școala Iubirii, o comunitate spirituală în cadrul căreia predăm tehnicii prin care oamenii se pot descoperi pe sine, pot învăța să fie fericiți și să trăiască într-o permanentă stare de armonie. Te invit la yoga la noul nostru centru Tummo Reiki în fiecare luni, miercuri și vineri de la ora 19.00 și în taberele spirituale pe care le organizăm. Poți descărca acum și primul volum de Hatha Yoga Ilustrată.