hgsgd

Fie că te lupţi să-ţi linişteşti furtuna de gânduri din mintea ta, nu poţi să scapi de anumite energii negative pe care simţi că ţi le alimentezi sau pur şi simplu simţi nevoia să-ţi relaxezi creierul câteva minute când eşti la muncă, îţi recomand o tehnică pe cât de eficientă, pe atât de frumoasă: borcanul sclipitor.

Imaginează-ţi că acest borcan cu sclipici este doar o formă metaforică de reprezentare a minţii tale. Sclipiciul simbolizează gândurile şi sentimentele tale, care încep să se învolbureze şi să ne facă să ne dăm seama mai greu de anumite lucruri, atunci când suntem foarte ocupaţi. Atunci când te surprinzi în această stare, pur şi simplu agită borcanul cu sclipici şi uită-te cum particulele sclipitoare se aşază treptat. La fel se întâmplă şi cu mintea ta, atunci când îţi dai voie să te linişteşti puţin.

Cum să-ţi confecţionezi propriul borcan sclipitor

Nu trebuie decât să-ţi procuri un borcan de dimensiunea şi forma care îţi place cel mai mult, poate fi chiar un borcan de condimente sau o sticlă. Umple-l apoi cu apă, pune atât sclipici cât simţi că este suficient şi adaugă şi glicerină vegetală, care încetineşte căderea sclipiciului atunci când este agitat. Pune-i capacul şi priveşte cum şi mintea ta se calmează odaţă ce particulele sclipitoare se opresc din mişcare.

Aștept impresii despre cum v-ați construit borcanul și dacă v-a fost folositor 🙂

Primeste articolele pe email!

Abonează-te acum și vei fi notificat pe email de fiecare dată când scriu un nou articol!

Datele tale sunt confidențiale. Te poți dezabona oricând!

The following two tabs change content below.
Andreea
Scriu despre frumos așa cum îl percep în suflet, iubire, culori, fotografie, artă, muzică, călătorii, sport, yoga și nutriție. Pe scurt despre arta fericirii în prezent. Alături de Bogdan am fondat Școala Iubirii, o comunitate spirituală în cadrul căreia predăm tehnicii prin care oamenii se pot descoperi pe sine, pot învăța să fie fericiți și să trăiască într-o permanentă stare de armonie. Te invit la yoga la noul nostru centru Tummo Reiki în fiecare luni, miercuri și vineri de la ora 19.00 și în taberele spirituale pe care le organizăm. Poți descărca acum și primul volum de Hatha Yoga Ilustrată.