În sfârșit avem și înghețată vegană cu un gust extraordinar. Am gustat-o la Puro & Bio, cea mai nouă gelaterie din oraș.

Gusturi pentr vegani, vegetarieni, de post, pentru cei cu intoleranță la gluten sau lactoză, cu afecțiuni diabetice sau la dietă, pentru fiecare există un gust la Puro & Bio.

Înghețata de cocos e preferata mea dintre cele vegane, însă cea cu smochine și cea de fructe sunt incredibil de bune. Și au gust de fructe, pentru că la Puro & Bio mănânci gelato adevărato, toate au la bază doar ingrediente mono-origine și organice, fructe proaspete, fructe uscate, iar în cazul celor convenționale lactate și ouă proaspete.

Toată înghețata este preparată dimineața chiar în fața ta, așa că dacă ai drum dimineața pe Calea Victoriei cu siguranță vei avea parte de un adevărat spectacol.

Spațiul este generos, tip industrial, suficient să găzduiască și evenimente.

Așa că ghici ce este dulce, dar sănătoasă, te face să plutești, dar e perfect legală, se creează pe loc, dar e bine făcută? Înghețata artizanală Puro & Bio! Ba nu, improvizația marca Improvisneyland! Ba amandouă sunt la fel!

Joi, 14 iulie, în plină vară, ne răcorim cu un impro-show de seară! De la ora 18.00 la Gelateria Puro & Bio, vis-a-vis de Hotel Novotel, pe Calea Victoriei, colț cu Ion Câmpineanu, vino să guști glume bune cu arome nebune în locul în care se creează cea mai pură înghețată din București.

Primeste articolele pe email!

Abonează-te acum și vei fi notificat pe email de fiecare dată când scriu un nou articol!

I agree to have my personal information transfered to Mad Mimi ( more information )

Datele tale sunt confidențiale. Te poți dezabona oricând!

The following two tabs change content below.
Andreea
Scriu despre frumos așa cum îl percep în suflet, iubire, culori, fotografie, artă, muzică, călătorii, sport, yoga și nutriție. Pe scurt despre arta fericirii în prezent. Alături de Bogdan am fondat Școala Iubirii, o comunitate spirituală în cadrul căreia predăm tehnicii prin care oamenii se pot descoperi pe sine, pot învăța să fie fericiți și să trăiască într-o permanentă stare de armonie. Te invit la yoga la noul nostru centru Tummo Reiki în fiecare luni, miercuri și vineri de la ora 19.00 și în taberele spirituale pe care le organizăm. Poți descărca acum și primul volum de Hatha Yoga Ilustrată.