Picture2

Secolul XXI este recunoscut ca fiind secolul în care tehnologia avansează cu o viteză extraordinară, iar acest lucru se vede în micile aspecte banale ale vieții de zi cu zi. Chimicale, pesticide, îngrășăminte artificială, toate acestea sunt des întâlnite în discuțiile legate de alimentele pe care le consumăm. Astfel, plantele, fructele și legumele au ajuns să fie modificate genetic încă din stadiul de sămânță, ajungând într-un final pe raftul magazinelor sub forma unor produse finale frumoase, mari, cu un aspect impecabil, dar care nu pot asigura cantitatea necesară de nutrienți organismului. Cu sprijinul celor de la Rawboost, am realizat acest articol care ne va explica de ce sunt superalimentele importante și care este topul celor mai consumate superalimente.

De ce sunt necesare superalimentele în viața noastră?

Importanța superalimentelor este dată de beneficiile pe care superalimentele le au asupra noastră. Acestea sunt alimente bogate în energie, substanțe nutritive, vitamine, enzime și antioxidanți, aspecte deloc de neglijat dacă ne dorim un corp sănătos într-o minte sănătoasă.

Astfel, superalimentele sunt de bază într-o alimentație corectă, întrucât ajută la intensificarea energiei pe parcursul unei zile, reusind să ne facă să ne simțim mai voiosi, mai binedispuși și mai productivi. Superalimentele se găsesc într-o gamă variată, de la fructe și legume, la uleiuri, polen sau ierburi aromaitice și sunt extrem de benefice.

O atenție sporită asupra felului în care ne alimentăm va avea efecte vizibile asupra întregii noastre vieți, asupra corpului, dar și asupra stării psihice, ajutandu-ne să facem astfe față cu o mai mare ușurință problemelor cotidiene.

Rawboost –  superalimente cu trecut și viitor…

Povestea RawBoost începe, pe cât de simplu, pe atât de sincer, și ne relatează povestea a doi oameni frumoși care, pe lângă o chimie puternică, au descoperit și secretul unei vieți echilibrate, și au decis să împărtășească acest secret și cu cei dragi, din jurul lor. Momentul declanșator a fost, în cazul lor, observarea unei fotografii Kirlian cu o varză și, cum amândoi erau pasionați de fotografie, au început să studieze, fiecare folosindu-se de afinitățile sale: el cu o curiozitate de inginer, ea cu o intuiție poetică desăvârșită.

 De la această întâmplare și până la adoptarea unui stil de viață echilibrat, nu a fost decât un pas.

Astfel, blenderul celor doi a început să „guste” combinații care mai de care mai reușite, ajutând cuplul să slăbească și să întinerească cu 10 ani, fizic și psihic, cum afirmă chiar ei.

Rezultatul a fost atât de satisfăcător, încât cei doi s-au gândit și la cei din jurul lor și astfel au realizat prima lor producție artizanală, frumos ambalată și livrată la ușa vecinilor. Și de această dată rezultatul a fost cel scontat, și cum cererile au început să crească, mica idee s-a transformat numai decât într-o afacere de familie, Rawboost.

Rawboost înseamnă prafuri care se transformă într-o clipă în adevarate plăceri pentru papilele gustative și într-o adevarată binecuvantare pentru întreg organismul.

Top 3 superalimente

Cacao – energie de dimineață până seara

Cacao este cunoscută pentru proprietățile ei medicinale și afrodisiace asupra organismului. Stresul, un stil de viață dezechilibrat, expunerea la soare, fumatul, toți acești factori conduc la eliberarea radicalilor liberi în corp. Astfel, corpul are nevoie de antioxidanți care pot face ca procesul să fie reversibil, prin distrugerea acestor radicali liberi.

Rawboost are cacao Crillo pudră, ce poate fi consumată în diverse combinații de smoothie și nu numai.

Pudra de cacao este bogată în flavonoide și antioxidanți și ajută la distrugerea radicalilor liberi prin conținutul ridicat de vitamine și minerale, atât de importante pentru sănătatea organismului.

Picture1

Cocos – sănătate în alb

Cocosul este unul dintre cele mai complete daruri pe care planeta le pune la dispoziția oamenilor și este unul dintre cele mai importante superalimente. Acesta se poate găsi sub formă de apă de cocos, ulei, lapte sau chiar fulgi și este extrem de bun, datorită grăsimilor saturate, de origine vegetală, care conduc la producerea energiei.

Rawboost are ulei de cocos virgin, făcut din nuci de cocos certificate ecologic, fiind un înlocuitor excelent pentru uleiurile tradiționale.

Organismul uman transformă rapid grăsimile din cocos în energie, astfel că un consum echilibrat de cocos va oferi o stare de vitalitate întregului organism.

Picture2

Fructele Goji – superfructe minune

Fructele Goji sunt considerate secretul frumuseții, datorită conținutului nutritiv ridicat, astfel că aportul nutritiv al acestora este unic în lume, conținând toți aminoacizii esențiali. Consumul regulat de fructe goji este important, deoarece oferă organismului o cantitate importantă de substanțe minerale, un număr mare de substanțe antioxidante dar și fibre, din plin. În plus, fructele goji conțin vitamina A, vitamina E, zinc, calciu, cupru, magneziu, seleniu, potasiu, fosfor.

Rawboost are fructe de Goji, care sunt extrem de importante, acestea sunt fructe versatile, putând fi cu ușurință consumate în supe, ceaiuri, smoothie-uri, etc.

Specialiştii Rawboost propun reţete dintre cele mai diversificate precum smoothie verde, clătite raw vegane, negrese raw vegane, pentru întreaga familie. Superalimentele sunt secretul unei vieţi sănătoase şi al unei siluete de invidiat. Pentru mai multe detalii vizitează Rawboost.ro.

Picture3

Primeste articolele pe email!

Abonează-te acum și vei fi notificat pe email de fiecare dată când scriu un nou articol!

I agree to have my personal information transfered to Mad Mimi ( more information )

Datele tale sunt confidențiale. Te poți dezabona oricând!

The following two tabs change content below.
Andreea
Scriu despre frumos așa cum îl percep în suflet, iubire, culori, fotografie, artă, muzică, călătorii, sport, yoga și nutriție. Pe scurt despre arta fericirii în prezent. Alături de Bogdan am fondat Școala Iubirii, o comunitate spirituală în cadrul căreia predăm tehnicii prin care oamenii se pot descoperi pe sine, pot învăța să fie fericiți și să trăiască într-o permanentă stare de armonie. Te invit la yoga la noul nostru centru Tummo Reiki în fiecare luni, miercuri și vineri de la ora 19.00 și în taberele spirituale pe care le organizăm. Poți descărca acum și primul volum de Hatha Yoga Ilustrată.