Azi e vineri, iar vinerea este ziua dedicată iubirii, corespunde planetei Venus, zeița iubirii și frumuseții. Așa că e potrivit să punem la un loc dragostea cu proiecțiile astrale și să-ți spun că da poți face și dragoste în astral și totul este amplificat la infinit, pentru că acolo trăiești un permanent orgasm cosmic. Cred că o să-ți placă acest articol 🙂

În astral sunt mai multe modalități de a face dragoste în afara corpului, dar să nu le percepi drept sexul fizic, pentru că nu are nimic de-a face, în astral totul se petrece la nivel telepatic și sexul poate fi asemuit mai degrabă cu un schimb de energie. Transferul de energie poate avea un efect excitant asupra corpului fizic, dar totul se petrece la nivel spiritual, iar experiența poate fi plină de dragoste pură și bucurie, jucăușă, revitalizantă sau dacă nu ai grijă poate fi extrem de dăunătoare.

Să le luăm pe rând acum.

Dream Sex. Spuneam că în planul astral putem manifesta absolut orice ne dorim. Așa că dacă dorești să faci dragoste cu un actor, personaj fictiv poți materializa ca și când ai pocni din degete. Acest tip de dragoste nu este însă prea împlinitor și te pot rămâne frustrări în urma unor astfel de experiențe, plus că te vei trezi ca și când nu a existat nicio finalitate.

Sexul astral. Vorbim aici despre cazul în care tu te proiectezi lucid, iar partenerul nu. Evident că trebuie să ai acordul partenerul, altfel se numește viol astral și nu este ok. Odată ce ai ieșit din corp poți zbura către partener, îi vizualizezi corpul fizic cum doarme, corpul astral staționează în cel fizic și vă puteți uni energiile cu dragoste, blândețe și respect. Vei experimenta o beautitudine care nu este localizată în nicio parte a corpului cu precădere, iar partenerul va visa că ați făcut dragoste, fără să fie însă conștient. Dimineața își poate aminti sau nu. Dacă partenerul practică și el proiecția astrală, actul s-ar putea să-l transpună pe loc în astral. Nici varianta asta nu este prea împlinitoare, pentru că doar unul din parteneri este lucid.

Sexul astral între parteneri conștienți. Ei bine, aici se petrec cu adevărat lucrurile frumoase, atunci când cei doi conștienți în astral fac dragoste lucid. Desigur că e și cel mai greu de atins această stare, pentru că ambii parteneri trebuie să fie pe aceași vibrație, pe aceeași vibrație astrală și în același plan. Sau dacă unul e mai avansat să-l caute pe celalalt sau să zboare la el acasă, să-l trezească și să-l ia în astral. Cu cât cei doi parteneri sunt mai apropiați emoțional în viața reală cu atât este mai ușor să se și întâlnească. Dragosta astrală nu este o dragoste fizică, legătura se face telepatic și energiile se îmbrățișează mutual, iar plăcearea simțită reverberează în întreaga ta aură, inclusiv în fizic, o combinație sublimă între extaz și plăcerea fizică.

Sexul eteric. Să zicem că aici e vârful a ceea ce poți simți, este contopirea cu Dumnezeu și cu vidul, cu iubirea universală. Depășește orice este lumesc, orice formă fizică de plăcere, nu poate fi descris, dar îți poți imaginea că în astfel de clipe tu ești totul și totul e în tine. Te simți iubit, conectat, în extaz divin, perfect. Această stare se poate atinge în astral expansionându-ne în sursă, în creator și în conștiință. Senzația este în afara timpului, spațiului, este absolutul. Cel mai probabil când atingi această stare nu mai vrei să te întorci în corp. Aceasta este o experiență rară, pentru cei cu adevărat avansați.

Sexul de vibrație joasă. Există situații în care entitățile joase te pot stimula sexual pentru a-ți lua din energie. Dacă te-ai trezit vreodată foarte obosit sau într-o stare de paralizie din somn, speriat, se poate să fi avut parte de o astfel de experiență. În astfel de momente dacă te aflli în astral este foarte imporant să-ți chemi îngerii păzitori sau ghizii spirituali pentru că în astfel de momente energia ta este furată și poți avea nevoie de ore, zile pentru a te reface. Astfel de lucruri se întâmplă și dacă tu însuți ai o vibrație joasă și ajungi în planuri joase, de aceea insistăm pe creșterea vibrației. Se întâmplă uneori să se intre într-o relație demoniacă cu o astfel de entitate pe care inconștient o chemi pentru plăcerea oferită, dar care pe termen lung te suge de toată energia.

Cam acestea ar fi situațiile. Modalități diferite de a face dragoste într-un alt plan. Cele mai multe experiențe sunt sublime și nici nu trebuie să-ți faci probleme de protecție sexuală. Dacă există vreo boală transmisă astral poate fi doar dorința sexuală foarte puternică, dependența sau scăderea nivelului de vibrație, așa că mare grijă cu cine ne jucăm. Și nu uita înainte de toate să fii respectuos de toți ceilalți oameni și să nu faci lucruri împotriva voinței lor.

Ca toate lucrurile din univers, sexul astral nu este nici bun, nici rău în sine, este tot un vid, un potențial infinit de posibilități și depinde de tine să faci acele alegeri deștepte care să-ți asigure armonia și starea de bine și astfel să transformi această experiență într-una sănătoasă și benefică pentru tine.

Sursă video: Scurt metraj realizat de Mathijs Demaeght și intitulat “Flow”, o poveste despre o tânără fată care călătorește alături de un lup printr-un portal într-o lume misterioasă. 

Primeste articolele pe email!

Abonează-te acum și vei fi notificat pe email de fiecare dată când scriu un nou articol!

I agree to have my personal information transfered to Mad Mimi ( more information )

Datele tale sunt confidențiale. Te poți dezabona oricând!

The following two tabs change content below.
Andreea
Scriu despre frumos așa cum îl percep în suflet, iubire, culori, fotografie, artă, muzică, călătorii, sport, yoga și nutriție. Pe scurt despre arta fericirii în prezent. Alături de Bogdan am fondat Școala Iubirii, o comunitate spirituală în cadrul căreia predăm tehnicii prin care oamenii se pot descoperi pe sine, pot învăța să fie fericiți și să trăiască într-o permanentă stare de armonie. Te invit la yoga la noul nostru centru Tummo Reiki în fiecare luni, miercuri și vineri de la ora 19.00 și în taberele spirituale pe care le organizăm. Poți descărca acum și primul volum de Hatha Yoga Ilustrată.