Chiar mă bucur că am început acest proiect. Am avut o zi foarte bună, cu multe activități și chiar dacă au mai apărut și evenimente mai puțin plăcute, am primit veștile cu mult mai multă detașare, deși îmi aduc aminte ultima situație asemănătoare, când am stat supărată câteva zile. La final de zi sunt plină de energie și cu o stare de spirit foarte bună.

Dimineața am început-o cu 20 de minute de activitate împărțită între: rugăcinea inimii, câteva binecuvântări, 5 exerciții tibetane în care se folosesc doar mâinile și se amplifică mult energia focului, pranayama cu respirația vasului pe fiecare din centri de jos în sus și apoi invers și 3 execuții de uddiyana bandha și nauli. Acum când le număr, observ cât de multe pot face în 20 minute și cum până acum mă făceam că uit de ele. Despre multe din tehnici am scris de-a lungul timpului, așa că o să mai pun linkuri pe ele să citiți despre execuție sau la un search pe Google sigur le veți găsi. La prânz mi-am luat porția nelipsită de 40 de minute de terapie cu Bogdan, iar seara am făcut făcut o oră de yoga vinayasa mai power yoga că mi s-a terminat abonamentul la Worldclass și fără o zi de mișcare mai intensă nu ma simt bine 🙂  Printre ele multă muncă, 3 întâlniri, iar muncă și dacă mă uit în urmă, chiar și munca a început să devină relaxare.

Total – 2 ore, am început bine. 

Mantra zilei – Îmi place ce fac. Dacă astăzi ar trebui să răspunzi la o întrebare al cărei răspuns va deveni realitatea ta până la finalul vieții ce ai spune la „Ce ți-ar plăcea să faci în fiecare zi pentru restul vieții tale?” Eu aș răspunde că mi-aș urma Curiozitatea, acele scântei de inspirație, care fac inima să tresalte, chemarea sufletului, acolo unde se află expansiunea vieții, creativitatea, dar și frica de necunoscut. Pentru că în acest spațiu al curiozității răspunsurile încep să ne șoptească. Să deschidă o ușă, să închidă alta, să ne arate o potecă nouă, să ne ducă spre ceea ce ne dorim, cum putem contribui, ajuta, care ne este scopul vieții. Pentru mine această curiozitate a început prin a citi din ce în ce mai mult, a-mi stimula mentalul cu informație, cu yoga, călătorii, acest blog. În tot acest timp, indiferent dacă răspunsul a venit sau nu, mi-am văzut de drum, am rămas curioasă și am ajuns într-un loc în care acum știu răspunsul la întrebarea de mai sus. Îmi doresc să împărtășesc această călătorie prin practicile yoga, viața frumoasă și plină de optimism. Dacă vi se pare cumva că sună bine, bravo ție, dar eu habar n-am de unde s-o apuc – ar trebui să știți că a durat 5 ANI să primesc acest răspuns, ani de disciplină, răbdare, învățare, dedicare. Nu s-a petrecut nimic peste noapte, iar astfel de mesaje primesc în continuare. Cum a fost și #YogaJourneyOfSelf.

Vă las mai jos o muzică minunată pentru yoga, pe care am primit-o și eu la rându-mi. Ne auzim mâine!

Primeste articolele pe email!

Abonează-te acum și vei fi notificat pe email de fiecare dată când scriu un nou articol!

I agree to have my personal information transfered to Mad Mimi ( more information )

Datele tale sunt confidențiale. Te poți dezabona oricând!

The following two tabs change content below.
Andreea
Scriu despre frumos așa cum îl percep în suflet, iubire, culori, fotografie, artă, muzică, călătorii, sport, yoga și nutriție. Pe scurt despre arta fericirii în prezent. Alături de Bogdan am fondat Școala Iubirii, o comunitate spirituală în cadrul căreia predăm tehnicii prin care oamenii se pot descoperi pe sine, pot învăța să fie fericiți și să trăiască într-o permanentă stare de armonie. Te invit la yoga la noul nostru centru Tummo Reiki în fiecare luni, miercuri și vineri de la ora 19.00 și în taberele spirituale pe care le organizăm. Poți descărca acum și primul volum de Hatha Yoga Ilustrată.