Day 2 – Menținere pe 2 ore de practică – dimineața 30 de minute cu activitățile de ieri, în aceeași ordine, 45 minute terapie și 1 oră yoga seara.

În plus seara am făcut Arta Reamintirii, adică rememorarea zilei în ordine cronologică inversă. Asta ajută foarte mult la eliminarea karmei realizate pe timpul zilei, practic revezi evenimentele în sens invers și te detașezi de orice legătură energetică s-a creat cu aceste evenimente. Este și o bună modalitate de a-ți exersa memoria și este bine să o facem în sens invers pentru că mintea e precum o spirală în sens invers și cu cât derulăm în urmă, cu atât mergem mai în profunzime. O să vedeți că practicată pe termen lung, prin această tehnică poți renunța la mânie, supărare, poți ierta mult mai ușor, pentru că practic te reîntorci la conflicte și le rezolvi în planul cauzal, cel care le-a determinat.

Mi-am dat seama de: la power yoga mi-este mult mai simplu să fac chaturanga și planșa completă cu coborâre în flotare. O să încep să fac niște poze before/after să văd evoluția.

Un fond muzical pentru această seară:

Primeste articolele pe email!

Abonează-te acum și vei fi notificat pe email de fiecare dată când scriu un nou articol!

I agree to have my personal information transfered to Mad Mimi ( more information )

Datele tale sunt confidențiale. Te poți dezabona oricând!

The following two tabs change content below.
Andreea
Scriu despre frumos așa cum îl percep în suflet, iubire, culori, fotografie, artă, muzică, călătorii, sport, yoga și nutriție. Pe scurt despre arta fericirii în prezent. Alături de Bogdan am fondat Școala Iubirii, o comunitate spirituală în cadrul căreia predăm tehnicii prin care oamenii se pot descoperi pe sine, pot învăța să fie fericiți și să trăiască într-o permanentă stare de armonie. Te invit la yoga la noul nostru centru Tummo Reiki în fiecare luni, miercuri și vineri de la ora 19.00 și în taberele spirituale pe care le organizăm. Poți descărca acum și primul volum de Hatha Yoga Ilustrată.